Fotoalbum derde leerjaar

Werken met de euro

Leve Sint en Piet!

De hele week werkten we rond het supergrappige verhaal 'Het Lachje van Sint'. We mochten deeltjes naspelen met de handpoppen, het portret van Sint en vlagjes knutselen, zingen,.... Zwarte Piet kwam koekjes strooien in de klas! Wat een rommel liet hij achter. En wij mochten het weer opruimen...En dan kwamen Sint en Piet op bezoek. We zongen ons sintenraplied als echte rappers en kregen lekkere snoep een grote zak cadeautjes voor de klas. We hebben Piet toch ook flink beetgenomen, hee? :) We hebben genoten!

Griezelen maar...

Griezelige spinnen en bostrolletjes knutselen, een hele hoop enge liedjes en versjes leren, bewegen op akelige muziek, nare zinnen, tekeningen en schaduwen verzinnen... Ja, echt bangelijk!

We tellen tot 1000!

Het is zover... We tellen tot 1000!

Dag van de jeugdbeweging!

Vrijdag 20 oktober was het de dag van de jeugdbeweging. We kwamen in ons uniform naar school en speelden leuke spelletjes!

 Saved by the bell 2017

263 miljoen kinderen kunnen niet naar school. Dat vinden wij niet kunnen. Onderwijs is een recht. Daarom rinkelen wij met belletjes op 5 oktober, de dag van de leerkracht. Iedereen moet horen dat wij onderwijs overal en voor iedereen willen.

Op herfstleeruitstap naar het park te Aalst

Met al onze zintuigen genieten van de herfst in het park: bomen meten, voelen, observeren, tekenen, vruchten en blaadjes verzamelen... Nu herkennen we de eik, de beuk, de paardenkastanje, de tamme kastanje en de esdoorn! Daarna lekker spelen in de speeltuin!

Een nieuwe start!

Hoera! We zijn goed geland in het derde leerjaar! Wat een leuke bende! Kijk maar!