Fotoalbum vierde leerjaar

Herfstwandeling met de kleuters

Onder een stralende herfstzon trokken we met onze laarsjes aan op wandel naar het recreatiecentrum in Gijzegem. Met materiaal uit de natuur maakten we leuke herfsttafereeltjes...Het was écht genieten voor klein en groot !

Kastelen bouwen

Na ons bezoek aan het Gravensteen, probeerden we zelf ook om kastelen te bouwen...We beleefden er veel pret aan en de resultaten waren prachtig !

Een konijn op bezoek

Vandaag mocht het reuze-konijn van Arnaud eens op bezoek komen in onze klas ! Het was een heel lief diertje dat heel zacht aanvoelde...Wij vonden hem super leuk ! Alvast een heel fijne belevenis....

Dierendag

Omdat het op 4 oktober dierendag was, kwam de hond van Lore en Marie op bezoek. We vonden dit allemaal reuzefijn !

Leeruitstap Gent

We leren dit jaar over onze provincie-hoofdplaats Gent. Daarom bezochten we hier het Gravensteen, de bekende burcht uit de Middeleeuwen. We werden er allen tot ridder geslagen. Je kan dit bekijken bij de filmpjes op deze site. In de kelder vonden we de schat ! Die schitterde als goud en smaakte bovendien heel lekker...Na de middag bezochten we het huis van Alijn. We maakten hier kennis met het leven in de 20 ste eeuw. Heel boeiend en leerrijk!

Tableau vivant in 4A

De "dorpsschool" van Ferdinand De Braekeleer. Het was heel anders dan nu...

Samen spelen in 4A

Welkom in 4B

We zijn weer gestart voor een gloednieuw schooljaar in een splinternieuwe klas...