Fotoalbum vierde leerjaar

Welkom in 4B

We zijn gestart voor een gloednieuw schooljaar in een splinternieuwe klas !

Leeruitstap Gent

We leren dit jaar over onze provincie-hoofdplaats Gent. Daarom bezochten we hier het Gravensteen, de bekende burcht uit de Middeleeuwen. We werden er allen tot ridder geslagen. Je kan dit bekijken bij de filmpjes op deze site. In de kelder vonden we de schat ! Die schitterde als goud en smaakte bovendien heel lekker...Na de middag bezochten we het huis van Alijn. We maakten hier kennis met het leven in de 20 ste eeuw. Heel boeiend en leerrijk!

4A  bouwt kastelen

Dierendag

Op 4 oktober was het werelddierendag! Daarom mochten we vandaag onze huisdieren eens meebrengen naar de klas. Wat was het fijn om ze te aaien en te knuffelen....We zijn ook heel wat te weten gekomen over deze lieve diertjes. Ons dierendansje kan je bekijken bij de filmpjes. Kortom het was een heel leuke dag die we niet vlug zullen vergeten!

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 18 oktober was het Dag van de jeugdbeweging. Daarom kwamen we in uniform naar school. Een fijne belevenis...