Fotoalbum vierde leerjaar

De avonturen van 4A kan je hier volgen op Facebook.

 De avonturen van 4B kan je hieronder volgen:

Welkom in 4B

We zijn vandaag gestart in een gloednieuwe klas voor een splinternieuw schooljaar... Chapeau iedereen, heel fijn dat jullie er allemaal bij zijn !!

Vrijdagnamiddag

Na een hele week flink door te werken is het nu tijd om de week af te sluiten met heel wat leuke activiteiten... Het gaat er dan telkens heel gezellig aan toe !

EHBO in 4B

In de Wero-les leerden we over EHBO. Dit vonden we leuk en heel interessant. Een driehoeksverband en spiraalverband aanbrengen is nu een koud kunstje voor ons!

Computerles in 4B

Op maandagnamiddag gaan we wekelijks naar de computerklas. Deze keer maakten we leuke tekeningen in paint.

Nieuwe mijter voor de sint

Deze creatieve kinderen uit 4B ontwierpen een nieuwe mijter voor de Sint. Heel knap resultaat !

Dag van de jeugdbeweging

Vandaag, 23 oktober, was het dag van de jeugdbeweging. Daarom kwamen we in ons uniform naar school. Ons chiro-lied kan je beluisteren en bekijken bij de filmpjes.

Zoektocht naar de mijter van de Sint

We ontdekten op een dag een geheimzinnige envelop. Hierin zat een brief van de Sint. Hij schreef ons dat zijn mijter zoek was. We hielden daarom een zoektocht door een doolhof van gangen in de kelder... De mijter vonden we echter niet maar we ontdekten wel enkele opdrachten die we de komende dagen zullen moeten uitvoeren tegen de dag dat de Sint ons komt bezoeken. Het wordt zeker en vast een prettige tijd!

Alec, Liza en Firdaws zetten de herfstvakantie op een leuke manier in!

Een van onze online-opdrachten was vrijblijvend een spookjesslinger maken voor Halloween. Firdaws en Alec maakten er een hele mooie ... Met deze leuke activiteiten zetten Alec, Liza en Firdaws de herfstvakantie alvast op een leuke manier in... Heel knap gedaan!

Muzo-werkjes van Lena

In het herfstverlof maakte Lena deze knappe werkjes...Proficiat, Lena!

Kunstwerkje van Jorne

Tijdens het verlengde herfstverlof maakte Jorne een prachtig werkje voor onze klas. Heel knap gedaan, hoor!

Foute kersttruiendag in 4B

Op vrijdag 11 december verrasten we elkaar met onze foute kerstkledij. We maakten er een gekke maar ook zeer leuke dag van!

Typisch  Belgisch

Omdat we al heel wat over België leerden, maakten we tijdens de muzo-les een typisch Belgisch schilderij.

Muzo-namiddag op vrijdag

Elke week sluiten we af met een muzische namiddag. Het is steeds een gezellige bedoening met verschillende activiteiten in groepen. Als slot dansen we er ook wekelijks op los...(kijk bij onze filmpjes) En dan kan het weekend beginnen...

Traktatie met pannenkoeken

Omdat het deze week Lichtmis was, trakteerde de juf met pannenkoeken. Ze smaakten heerlijk met bloemsuiker,bruine suiker, siroop, confituur, choco ...Lekker, zeg!

Leren en werken op de computer

Elke maandag hebben we afspraak in de computerklas ! Dat vinden we heel leuk en boeiend! Op deze foto's zie je hoe we een powerpointpresentatie maakten over onszelf . We hebben ook een digitaal masker ontworpen. Fier op onszelf voor de knappe resultaten!

Carnaval in 4B

Dit jaar vierden we carnaval in onze eigen klasbubbel. In onze klas is heel wat talent te bespeuren ! De leuke sfeer kan je even opsnuiven bij de filmpjes...

Muzo op vrijdag

Na een hele week flink werken, zien we elke keer uit naar de muzo-namiddag op vrijdag. Deze week maakten we eerst een krantenmannetje, meisje of diertje en daarna bouwden we er maar op los met verschillende materialen. Het ging er gezellig aan toe !

Naar de speeltuin

Na een drukke werkweek waren we toe aan ontspanning...Dit kon volop in de speeltuin van Dendergalm. Wat een leuke afsluiter was dit !

Op zoek naar waterdiertjes

Omdat we in de Wero-lessen over de (W)onderwaterwereld leerden, bezochten we Bastion 8 te Dendermonde. Onder leiding van Jelle en Gert bestudeerden we van heel dichtbij het leven in het water. Bloedzuigers, waterschorpioenen, waterpissebedden, ruggenzwemmers, waterjuffers, salamanders, poelslakken, schaatsenrijders...hebben voor ons geen geheimen meer... Tijdens de pauze mochten we ravotten in het uitgestrekte natuurgebied. Wat een fijne en onvergetelijke mei-dag 51 Foto's

Honden op bezoek

In het 3e trimester maakten we allemaal een spreekbeurt. Alec, Jorne , Marie en Dellano vertelden interessante weetjes over hun hond. Daarom mochten ze hun huisdier ook eens tonen aan de hele klas. Wat een leuke dag was dat!

Alles op wieltjes

Na de eindtoetsen deden we spelletjes op wieltjes. Wat hebben we toen pret beleefd!