Fotoalbum vierde leerjaar

De avonturen van 4A kan je hier volgen op Facebook.

De avonturen van 4B kan je hieronder volgen:

Welkom in 4B

We zijn vandaag gestart in een gloednieuwe klas voor een splinternieuw schooljaar... Chapeau iedereen, heel fijn dat jullie er allemaal bij zijn !!

Vrijdagnamiddag

Na een hele week flink door te werken is het nu tijd om de week af te sluiten met heel wat leuke activiteiten... Het gaat er dan telkens heel gezellig aan toe !

EHBO in 4B

In de Wero-les leerden we over EHBO. Dit vonden we leuk en heel interessant. Een driehoeksverband en spiraalverband aanbrengen is nu een koud kunstje voor ons!

Computerles in 4B

Op maandagnamiddag gaan we wekelijks naar de computerklas. Deze keer maakten we leuke tekeningen in paint.

Nieuwe mijter voor de sint

Deze creatieve kinderen uit 4B ontwierpen een nieuwe mijter voor de Sint. Heel knap resultaat !

Dag van de jeugdbeweging

Vandaag, 23 oktober, was het dag van de jeugdbeweging. Daarom kwamen we in ons uniform naar school. Ons chiro-lied kan je beluisteren en bekijken bij de filmpjes.

Zoektocht naar de mijter van de Sint

We ontdekten op een dag een geheimzinnige envelop. Hierin zat een brief van de Sint. Hij schreef ons dat zijn mijter zoek was. We hielden daarom een zoektocht door een doolhof van gangen in de kelder... De mijter vonden we echter niet maar we ontdekten wel enkele opdrachten die we de komende dagen zullen moeten uitvoeren tegen de dag dat de Sint ons komt bezoeken. Het wordt zeker en vast een prettige tijd!

Alec, Liza en Firdaws zetten de herfstvakantie op een leuke manier in!

Een van onze online-opdrachten was vrijblijvend een spookjesslinger maken voor Halloween. Firdaws en Alec maakten er een hele mooie ... Met deze leuke activiteiten zetten Alec, Liza en Firdaws de herfstvakantie alvast op een leuke manier in... Heel knap gedaan!

Muzo-werkjes van Lena

In het herfstverlof maakte Lena deze knappe werkjes...Proficiat, Lena!

Kunstwerkje van Jorne

Tijdens het verlengde herfstverlof maakte Jorne een prachtig werkje voor onze klas. Heel knap gedaan, hoor!