Fotoalbum derde leerjaar

Het is zover! We tellen tot 1000 in het derde leerjaar!

263 miljoen kinderen kunnen niet naar school. Dat vinden wij niet kunnen. Goed onderwijs is een recht. Daarom rinkelen wij met belletjes op 4 oktober, de dag van de leerkracht. Iedereen moet horen dat wij onderwijs overal en voor iedereen willen. Filmpjes van kinderen uit de hele wereld die ons vertelden hoe belangrijk zij school vinden en welke problemen ze ondervinden, deden ons besluiten hoeveel geluk wij wel hebben dat we wel naar school kunnen. We interviewden onze directie hierover en stuurden een brief aan koningin Mathilde (ambassadeur voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen o.a. voor kwaliteitsonderwijs) om onze ideeën en voorstellen voor goed onderwijs met haar te delen.

Met al onze zintuigen genieten van de herfst in het park: bomen meten, voelen, observeren, tekenen, vruchten en blaadjes verzamelen... Nu herkennen we de eik, de beuk, de paardenkastanje, de tamme kastanje en de esdoorn! Daarna lekker spelen in de speeltuin!

Woensdag 18 september was het dag van de sportclub. We kwamen allemaal in onze sportkledij naar school! Kijk eens hoeveel sportievelingen in 3B zitten!

Wie zit daar zo flink aan onze schoolbanken?

Een heleboel foto's die vertellen dat 3B superflink van start ging! 3B is er alleszins klaar voor...